Antep Fıstıklı Fitil Lokumlar I Meraklılar Kuruyemiş

Lokumun ilk olarak ne zaman üretildiği ile ilgili farklı görüşler mevcut. Ancak lokumun tarihinin Anadolu’ya, Osmanlı İmparatorluğu zamanına kadar uzandığı biliniyor.

Besin Değerleri ( 100 Gr İçin )

Protein 0,12 g
Yağ 0,19 g
Karbonhidrat 8,04 g
Demir 0,1 mg

Faydaları

  • Hücre oluşumunu ve yenilenmesini destekler, yaraların daha hızlı iyileşmesini sağlar.
  • Damar yolu tıkanmasının önüne geçer. Saç köklerini güçlendirerek saç dökülmesi probleminin önüne geçer.
  • İçeriğinde bulunan vitamin ve mineraller antikor oluşumunu destekleyerek bağışıklık sitemini güçlendirir, hastalıklara karşı dirayet kazandırır.