Hem ülkemizin hem de dünyanın en seçkin, en kaliteli ve en sağlıklı meyveleri doğal yöntemlerle kurutulup lezzetli ve faydalı atıştırmalıklar olarak sizlere sunuluyor...

Kuru Kayısı

Kuru kayısı içerdiği A vitamini ile akneyi önler, büyümeye yardımcı olur, görme fonksiyonlarını güçlendirir, şeker hastalığının gelişmesini engeller ve bağışıklık sistemini korur, gebelikte mutlaka takviyesi gereken demir mineralini içerir.

Gün Kurusu Kayısı

Kuru kayısı içerdiği A vitamini ile akneyi önler, büyümeye yardımcı olur, görme fonksiyonlarını güçlendirir, şeker hastalığının gelişmesini engeller ve bağışıklık sistemini korur, gebelikte mutlaka takviyesi gereken demir mineralini içerir.

Kuru İncir

Aminoasit Devi Kuru incir; eneriji, vitamin ve mineral deposudur. Bağışıklık sistemini destekler, kış aylarını konforlu geçirmenizi sağlar.

Kuru Üzüm

Kuru Üzüm'ün içinde bulunan bor mineralleri, beyin fonksiyonlarını artırarak konsantrasyonu güçlendirir. Sultaniye Kuru Üzüm; kemik ve sinir dokusunu kuvvetlendirir.

Çekirdeksiz Siyah Üzüm

Bağışıklık Bekçisi Siyah üzüm çekirdeğinde bulunan C vitamini, diğer besinlerden elde edilecek C vitamininden 20 kat; E vitamini ise tam 50 kat daha faydalıdır!

Çekirdeksiz Özbek Üzüm

Özbek Üzümü, iri ve çekirdeksiz bir kuru üzüm cinsidir. Mevsiminde toplanan meyvelerin temizlendikten sonra doğal yollarla kurutulur.

Hurma

Benzersiz Meyve Hurma; hem protein, hem yağ, hem de karbonhidrat içeren tek meyvedir.

Kuru Erik

Kanser ve yaşlanmaya karşı koruyucu etkisi en yüksek olan meyve kuru eriktir.

Kuru Dut

Doğal Antibiyotik Dut; doğanın insanlığa en büyük hediyelerindendir. İçeriğindeki doğal bileşenler sayesinden antibiyotik özelliği gösterir.

Cranberry (Turna Yemişi)

Kırmızı ayı üzümü ve turna yemişi olarak da bilinen cranberry, çekirdeksiz, hafif ekşimsi tadı olan kızılcık benzeri bir meyvedir. 

Blueberry (Yaban Mersini)

Yaban mersini, veya ayı üzümü fundagiller familyasından ılıman iklimlere adapte olmuş bir üzümsü meyve türüdür.

Gojiberry (Kurt Üzümü)

Vitaminler ve minerallerden oluşan bir protein deposudur.